Teambuilding

In een goed team is sprake van een soepele samenwerking, goede communicatie en onderling vertrouwen. En al vormen jij en je hond misschien al een goed team, er is natuurlijk altijd wel een verbeterpuntje te bedenken. Ga de uitdaging samen aan en versterk jullie teamgevoel door je aan te melden voor de lessen Teambuilding!

TEAMBUILDING relatie & communicatie hond-baas
vrienden voor het leven

Wil je een hechter team worden met je hond, hem beter begrijpen en/of heb je bepaalde doelen gesteld die je samen wil behalen? Kom dan naar onze Teambuildingslessen!

  • versterking van het teamgevoel met je hond
  • verbeteren van jullie communicatie
  • samen uitdagingen aangaan
  • werken aan jullie persoonlijke doelen
  • samen plezier maken!

Kosten & Lesrooster
Teambuilding kan bij ons maandags 19:00u. Een les duurt 45 minuten. Een losse les kost 17,50 euro maar als je een strippenkaart van 6 lessen koopt voor 87,50 euro, dan is daarmee de 6e les gratis (je kaart is 3 maanden geldig). Je strippenkaart is in overleg ook geldig voor de Combi lessen (sport en spel) en Speuren.

LET OP: Als je nog niet eerder bij ons getraind hebt, start je eerst met een privé introductieles van 30 minuten voor 39,50 euro. Voor optimaal resultaat willen we namelijk eerst een goede kennismaking met baas en hond.

Per les doen er maximaal 6 honden mee per instructeur, dus er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Deelname gaat op volgorde van aanmelding, waarbij deelnemers met een strippenkaart voor gaan op de losse deelnemers.

Om rekening mee te houden:
geen les op: 12 februari (voorjaarsvakantie/carnaval), 1 april (Pasen), 20 april (mei vakantie), 20 mei (Pinksteren)

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden?
Mijn telefoonnummer is 06-24364458. Maar zoals u zult begrijpen kan ik als ik aan het werk ben niet altijd opnemen, spreek in dat geval a.u.b. een bericht in dan bel ik u zeker terug. Of stuur een berichtje via WhatsApp of een e-mail naar maria@ilovedoggies.nl.

 

 

Scroll naar boven