Balans en coördinatie

In het dagelijks leven heeft je hond eigenlijk altijd een bepaalde behendigheid nodig, zoals bij het opstaan uit zijn mand, bij het omdraaien als hij moet komen, bij het uitvoeren van gehoorzaamheidsoefeningen, bij dat ‘enge’ bruggetje oversteken tijdens de wandeling, gewoon bij lopen en rennen, enzovoort. Dit vraagt allemaal meer van zijn motorische vaardigheden dan we in eerste instantie denken…

In balans zelfbewustzijn & plezier
In de balans- en coördinatie lessen gaat het erom dat je hond zich meer bewust gaat worden van zijn eigen lijf en meer concentratie en zelfvertrouwen opbouwt. Vooral jonge honden gebruiken bijvoorbeeld nog niet goed hun achterpoten en oudere honden hebben zo hun eigen (on)mogelijkheden waardoor de oefeningen uitdagend kunnen zijn. En omdat we in kleine groepjes trainen kunnen we de inhoud van de les helemaal aanpassen aan de honden en bazen die meedoen. En zo zijn de lessen leuk en goed voor alle honden, jong en oud!

Waar het om gaat:

  • Balanceren en doseren;
  • Zelfbewustzijn en zelfvertrouwen vergroten;
  • Grenzen verleggen en motoriek beter beheersen;
  • Lenigheid en spierkracht ontwikkelen;
  • Meer focus en concentratie opbouwen;
  • En ‘last but not least’:
   versterking van de relatie met je hond en samen PLEZIER maken!

Kosten en lesrooster
De balans- en coördinatieles is een thema les waaraan je ook los kunt deelnemen. Deze lessen zijn onderdeel van de combi-cursus. De les duurt 45 minuten en kost 17,50 euro. Er zitten maximaal 6 deelnemers in een groepje. Wil je weten wanneer de volgende is, laat even weten!
Privé balansles is ook mogelijk! Kosten 39,50, duur 30 minuten.

Let op, als u nog niet eerder bij ilovedoggies heeft getraind starten we voor je bij de groep mag altijd eerst met een privé intake les van 30 minuten voor 39,50 euro.

Scroll naar boven