Annemieke

Kynologisch Instructeur

Over mij

Ik ben Annemieke Bottemanne. Naast verre reizen en met de boot vanaf het water Nederland verkennen zijn honden en lesgeven mijn passies.

Sinds mijn geboorte zijn er honden in mijn leven. Ik kan me dan ook niet voorstellen hoe mijn dag zonder viervoeters eruit zou zien. Steeds kies ik een hond die op dat moment bij mijn leven past, of het nu een rashond is of een mooie mix, via een goede fokker of het asiel. Elke hond heeft zijn of haar karakter en is uniek. Telkens weer opzoek naar vertrouwen in elkaar en bouwen aan een mooie samenwerking. Daarom heb ik ook altijd lessen op een hondenschool gevolgd met mijn honden. Daar had ik zoveel plezier in dat ik in 2007 besloot om bij O&O (Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding) mijn instructeurspapieren te halen en me als instructeur aan te sluiten bij een hondenschool. Met veel plezier werk ik daar met de baasjes en hun honden aan de samenwerking, van puppylessen tot behendigheid, een relatie voor het leven.

Leven is leren……….ook voor mij. Daarom ben ik  een paar jaar geleden begonnen aan de opleiding Therapiehondbegeleider en instructeur bij Dogswork en heb ook deze opleiding met een diploma afgesloten.  Naast honden spelen mensen ook een grote rol in mijn leven, ik ben docent op een VMBO school en ik heb een eigen bedrijf, Maatjes-Werk, in coaching en therapiehondbegeleiding.

Kortom, ik ben een mensen- en een hondenmens en dat komt prachtig samen bij Ilovedoggies. Ik hoop dan ook dat we snel met elkaar kennis kunnen maken……….

Scroll naar boven