hondenschool ilovedoggies Zevenbergen

Positief & Persoonlijk

Waarom ilovedoggies?

persoonlijke aandacht

positieve trainingsmethode

professionele begeleiding

(nog) betere relatie met je hond

(meer) inzicht in hondengedrag

voor je plezier!

ilovedoggies

Volgens mij gaat het niet om het trainen op zich maar om het inzicht. Inzicht in het gedrag van je hond,  je bewust worden van waarom hij bepaalde dingen doet (of laat) en hoe je zijn gedrag kan veranderen als je dat wilt. Bij dat inzicht kan ik je helpen en je de handvaten geven hoe ongewenst gedrag te voorkomen of om te zetten naar gewenst gedrag. En dat op een positieve manier!

Wat anderen over ons zeggen

5/5
Fijne club, hebben verstand van honden en gedrag. Alles COVID proef waardoor alles door kan gaan. Onze hond is een herplaatsing Stafford, die de baas in huis was. En moeilijk te hanteren was. Met n paar privé lessen en cursus nu wekelijks bij sport&spel. Bella luistert is lief en heeft haar plaats als hond weer terug gevonden. Dit mede door i love doggies
Ellen
5/5
Fijne en leerzame lessen, kleine groep,veel tips gehad, zelf voor onze hond, die geadopteerd is uit Roemenië n wat bang is, was het een leuke ervaring. Aanrader!
Anita S
5/5
eigenaresse is een spontane, vriendelijke dier liefhebbende persoon. Werkt met kleine groepjes waardoor er veel aandacht is voor de training / hond en zijn/ haar baasje. Kortom aanrader.
Jan
5/5
Deze hondenschool is een verademing want er zit veel kaf tussen het koren. Er wordt met kleine groepjes gewerkt waardoor er ook ruimte is voor individuele aandacht. De tijd wordt effectief benut. De lessen zijn heel gevarieerd. Heb je een hond die snel leert dan worden de oefeningen ter plaatse aangepast zodat de les ook voor jouw hond een uitdaging blijft. Veel aandacht voor het gedrag van de hond en alle ruimte om vragen te stellen. Deze hondenschool is meer dan de hond een commando aanleren. Flexibel, meegaand, meedenkend en een gevarieerd aanbod van cursussen.
Kitty
Scroll naar boven