Theorie-avond

‘DE WOLF IN JE HUISKAMER’

In de praktijklessen komt wel theorie aan bod, maar toch kan ik er dan nooit zo diep op in gaan als ik zou willen. En buiten dat mis je wellicht wel eens wat omdat je op het veld net te druk met je hond bezig was… Het is daarom dat ik een theorie-avond organiseer, zodat er wèl tijd is voor die verdieping. En omdat je zonder hond komt, kan je beter opletten. En als je één en ander nog even na wil lezen, kan je dit doen in de theoriemap die je na deze avond krijgt.

Onderwerpen (onder andere)

  • van wolf naar hond;
  • houding, gedrag en communicatie;
  • dominantie, feit of fictie?;
  • hoe leren honden;
  • stress bij honden;
  • algemene verzorging.


Waar en wanneer?

De theorie-avond wordt, als de dan geldende Coronamaatregelen het toelaten, gehouden in ‘dorpshuis Den Domp’, oftewel De Polderpub 2.0, op het Plantsoen 10 in Lage Zwaluwe. De avond begint om 19:00u en duurt tot ongeveer 21:00u. Er is tussendoor pauze. 

*** donderdag 25 februari 2021***
Wilt u zich aanmelden of komt deze keer echt niet uit maar wil je wel op de hoogte gehouden worden wanneer weer een volgende is?
Laat me dit dan weten!

Kosten
29,50 euro per ‘hond’ (gezin), dit is inclusief koffie of thee bij aankomst en de theoriemap.

Dus wil je je hond (nog) beter gaan begrijpen? Meld je dan nu aan!
Mijn telefoonnummer is 06-24364458. Maar zoals u zult begrijpen kan ik als ik aan het werk ben niet altijd opnemen, spreek in dat geval a.u.b. een bericht in dan bel ik u zeker terug. Of stuur een berichtje via WhatsApp of een e-mail naar maria@ilovedoggies.nl.

“Ooit waren we wolven, wild en op onze hoede, maar toen ontdekten we jullie comfortabele banken…”

Terug naar Cursusaanbod