Sport en Spel

port en Spel

Bij Sport en Spel staan plezier en ontspanning voorop waarmee je de relatie met je hond op een leuke manier versterkt. Je werkt samen en zorgt er voor dat hij lekker zijn energie kwijt kan. En spelenderwijs verbeter je stiekem ook zijn gehoorzaamheid. Er komen oefeningen voorbij uit de verschillende hondensporten.

SPORT EN SPEL plezier & relatie hond-baas
just for fun 

De inhoud van de lessen staat niet helemaal vast want deze wordt aangepast aan de honden en bazen die meedoen. Er wordt rekening gehouden met hun (on)mogelijkheden, niveau en wensen. Het is dus ontspanning op maat. Wat wel vast staat is dat er oefeningen uit de verschillende takken van sport voorbij komen. Dus ook leuk voor als u niet kunt kiezen.. U kunt denken aan een combinatie van Behendigheid (we hebben een complete baan!), Apporteren, Treibball, Obedience, Nadac Hoopers of Flyball

  • gezonde balans tussen inspanning en ontspanning
  • versterking van de relatie met je hond
  • vergroten van zijn zelfvertrouwen
  • verbeteren van de motoriek
  • ‘ruiken’ aan de diverse hondensporten
  • actief en afwisselend
  • just for fun!

Voor optimaal plezier is wel een bepaalde basis in de gehoorzaamheid nodig. Heeft uw hond nooit eerder een opvoedcursus gedaan? Meldt u zich dan eerst aan voor de Opstartcursus.

Kosten: 75 euro voor een strippenkaart van 6 lessen van 45 minuten (3 maanden geldig). Er zitten maximaal 6 cursisten in een groep. Als u nog niet eerder bij ilovedoggies heeft getraind komt daar een (privé) intake les van 30 minuten bij van 35 euro.

Lesrooster Zevenbergschenhoek (vlakbij restaurant Kanters)
dinsdags:
van 19:00u tot 19:45u (vol)

van 20:00u tot 20:45u (vol, eventueel wel plek op de reservelijst)
van 21:00u tot 21:45u, start 6 juli

Een les duurt 45 minuten maar houd rekening met extra tijd die eventueel nodig is buiten de lestijd om voor het neerzetten en/of opruimen van de toestellen en natuurlijk voor, niet te vergeten, ‘de sociale flauwekul’ 😊

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden?
Mijn telefoonnummer is 06-24364458. Maar zoals u zult begrijpen kan ik als ik aan het werk ben niet altijd opnemen, spreek in dat geval a.u.b. een bericht in dan bel ik u zeker terug. Of stuur een berichtje via WhatsApp of een e-mail naar maria@ilovedoggies.nl.

 

Terug naar Cursusaanbod