Privéles

Privélessen zijn uiteraard op afspraak

Niet iedereen heeft tijd (of zin) om een periode ‘vast te zitten’ aan een lesschema. Of u wilt wellicht alleen bepaald ongewenst gedrag aanpakken. Of wanneer u begint aan een puppy of net een hond geadopteerd hebt wilt u misschien alleen even op weg geholpen worden. Dat kunnen allemaal redenen zijn om voor privéles(sen) te kiezen.

Kosten: 30 euro per privéles op mijn locatie in Lage Zwaluwe. Als u meteen 3 lessen reserveert en betaalt dan krijgt u 10% korting. Ik kan ook naar u toekomen, dan kost een les 40 euro. Als u meer dan 10 kilometer van Lage Zwaluwe woont, komen daar nog reiskosten van 30 cent per kilometer bij.

Traint u op locatie, dan staat na de les de koffie en thee voor u klaar!

Tot 1 juni geef ik i.v.m. de Coronacrisis alleen nog les op locatie en kom even niet aan huis. En tot die tijd komt helaas ook het koffiemomentje te vervallen.

Een privéles duurt 30 minuten waarbij de verdeling tussen theorie en praktijk afhankelijk is van de energie van uw hond en van uw vragen natuurlijk.

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden?
Mijn telefoonnummer is 06-24364458. Maar zoals u zult begrijpen kan ik als ik aan het werk ben niet altijd opnemen, spreek in dat geval a.u.b. een bericht in dan bel ik u zeker terug. Of stuur een berichtje via WhatsApp of een e-mail naar maria@ilovedoggies.nl.

Hopelijk tot ziens!

Terug naar Cursusaanbod