Privéles

Privélessen zijn uiteraard op afspraak

Niet iedereen heeft tijd (of zin) om een periode ‘vast te zitten’ aan een lesschema. Of u wilt wellicht alleen bepaald ongewenst gedrag aanpakken. Of wanneer u begint aan een puppy of net een hond geadopteerd hebt wilt u misschien alleen even op weg geholpen worden. Dat kunnen allemaal redenen zijn om voor privéles(sen) te kiezen.

Een privéles duurt 30 minuten waarbij de verdeling tussen theorie en praktijk afhankelijk is van de energie van uw hond en van uw vragen natuurlijk.

Kosten: 39 euro per les op locatie Zevenbergen. Als u meteen 3 lessen reserveert en betaalt dan krijgt u 10% korting (3 lessen voor 105 euro).

Ik kan echter ook naar u toekomen voor gedragstherapie, een training of wandeling bij u in de buurt. Dan duurt een les 45 minuten en kost 60 euro plus reiskosten van 30 cent per kilometer (vanaf Lage Zwaluwe).

Tip: gebruik bij voorkeur een tuigje en schaf een 5 meter lijn (géén flexi-lijn!) aan als je die nog niet hebt, zie ook onze webshop.

Klik hier voor de Coronamaatregelen. 

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?
Mijn telefoonnummer is 06-24364458. Maar zoals u zult begrijpen kan ik als ik aan het werk ben niet altijd opnemen, spreek in dat geval a.u.b. een bericht in dan bel ik u zeker terug. Of stuur een berichtje via WhatsApp of een e-mail naar maria@ilovedoggies.nl.

Hopelijk tot ziens!

Terug naar Cursusaanbod