Over Marquerite

Ik ben Marquerite Velthoen-Noest en dieren, met name honden en paarden, zijn altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Ik heb van jongs af aan al honden om mij heen gehad. Een opleiding in de dierensector leek voor mij gewoon een logische keuze. Na de LAS ging ik door met de MAS, dierenartsassistente, filiaalbeheer en paardenhulpkracht KI (Deurne) met praktijk op de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Hiervoor heb ik vele stages gelopen zoals bij een dierenpension, dierenasiel en dierenarts. Hier heb ik ook veel ervaring opgedaan met honden.

Meer dan 10 jaar werkte ik op mijn eigen pensionstal / hengstenhouderij in Brielle die we in 2014 verkocht hebben gezien de toch wel zware fysieke belasting die dit werk met zich meebrengt. Hierna verhuisden we naar Lage Zwaluwe, waar we met veel plezier wonen. We hebben zelf twee honden en drie paarden thuis, waar wij elke dag van genieten ♥️.

Na een paar jaar settelen (en verbouwen) kwam mijn ondernemerszin weer naar boven en begon ik een jaar geleden met de opleiding tot pedicure. Ondertussen heb ik een mooie salon aan huis geopend: Amor4beauty👣.

Maar omdat ik ook zo graag buiten ben met dieren om mij heen, ben ik daarbij voor twee dagen per week Dog Walker voor hondenuitlaatservice ilovedoggies. Want wie wil dat nou niet, van je hobby (deels) je werk maken?

Terug naar hondenuitlaatservice en huisdierverzorging aan huis