Hondenuitlaatservice en huisdierverzorging aan huis

Let op, op het moment nemen we geen nieuwe klanten aan voor de uitlaat- en verzorgservice.

Persoonlijke aandacht voor uw huisdier
Heeft u een dagje minder tijd voor uw hond, gunt u hem een extra uitje of bent u fysiek even niet in staat om een goede wandeling met uw hond te maken dan biedt de kleinschalige hondenuitlaatservice van ilovedoggies wellicht uitkomst voor u.
Momenteel bieden we alleen nog individuele uitlaatservice aan. Scrol verder voor meer informatie.

En gaat u op vakantie (of kunt u het zelf even niet) dan biedt ilovedoggies voor uw thuisblijvende huisdieren huisdierverzorging aan huis aan. Dit kan zijn voor de verzorging van katten, kippen, vogels, vissen, knaagdieren, reptielen, varkens, geiten, paarden, you name it. De post en de planten kunnen we ook meteen doen of bijvoorbeeld het afval buiten zetten. Kosten: vanaf 10 euro per bezoek.

Meer over mij: klik dan hier.

Werkgebied regio Lage Zwaluwe, Noord-Brabant
Het werkgebied is in principe tot 10 kilometer van Lage Zwaluwe dus we komen in Blauwe Sluis, Den Hout, Drie Hoefijzers, Drimmelen, Gaete, Helkant, Hoekske, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Langeweg,  Made, Moerdijk, Oud-Drimmelen, Strooiendorp, Terheijden, Wagenberg, Zevenbergschen Hoek en Zevenbergen. Staat uw woonplaats hier niet bij, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Werkwijze
Als u zich wilt aanmelden dan maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking bij u thuis. Als dan aan beide zijden het vertrouwen er is kunnen we direct de sleuteloverdracht regelen. We bespreken uw wensen en de mogelijkheden voor de uitlaat- of verzorgservice zoals wanneer en hoe vaak u wilt dat we langskomen. 

Hoe ziet een wandeling eruit?
We bieden momenteel alleen individuele uitlaatservice aan.

INDIVIDUELE UITLAATSERVICE
Uw hond wordt bij u thuis opgehaald en bij u in de buurt ongeveer een half uur (aangelijnd) uitgelaten. Alleen in overleg zullen er eventueel ook andere honden meewandelen. Na de uitlaatbeurt wordt uw hond weer voldaan thuis gebracht. Uiteraard zorgen we ervoor dat zijn waterbak weer gevuld is en kunnen we hem eten of lekkers geven als u dat wilt.

Kosten: 87,50 euro voor een strippenkaart van 5 uitlaatbeurten (3 maanden geldig). Een volgende hond op hetzelfde adres kost 10 euro per keer. In het weekend rekenen we een toeslag van 2,50 euro per uitlaatbeurt. 

de voorwaarden en uitlaattijden

  • uw hond wordt opgehaald tussen 12:00u en 15:00u (tenzij anders besproken);
  • zorg voor een riem (geen flexi-lijn) en een halsband of bij voorkeur een tuigje met penning, in ieder geval GEEN slipketting of half-check;
  • uw hond houden we in principe altijd aangelijnd;
  • zorg ervoor dat uw hond ingeënt is met de noodzakelijk vaccinaties;
  • een kennelhoestenting is aan te raden, overleg dit wel met uw dierenarts en houd er rekening mee dat dit vaccin nooit 100% bescherming biedt;
  • aan uw huissleutel komt een sleutelhanger met de naam van uw hond / huisdier, uiteraard niet uw adres!
  • wij hebben een aansprakelijkheidsverzekering maar u dient zelf ook W.A.-verzekerd te zijn want u blijft ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen hond / huisdier;
  • tot 18:00u de dag voor uw uitlaat- of verzorgafspraak kunt u kosteloos annuleren;
  • betaling geschiedt vooraf;
  • leg in geval van uitlaatservice naast de riem en een halsband of tuigje ook klaar: beloningsbrokjes, poepzakjes en ook niet onbelangrijk….een handdoek! 🙂 

Heeft u nog vragen of wilt u kennis maken?
Let op, op het moment nemen we geen nieuwe klanten aan voor de uitlaat- en verzorgservice.

Neem contact op met Maria: mijn telefoonnummer is 06-24364458. Maar zoals u zult begrijpen kan ik als ik aan het werk ben niet altijd opnemen, spreek in dat geval a.u.b. een bericht in dan bel ik u zeker terug. Of stuur een berichtje via WhatsApp of een e-mail naar maria@ilovedoggies.nl.

Hopelijk tot ziens!

Terug naar de home page