Hondenuitlaatservice en huisdierverzorging aan huis

Let op, op het moment nemen we geen nieuwe honden meer aan voor de uitlaatservice. Als u op de wachtlijst wilt, neem dan contact op!

Persoonlijke aandacht voor uw huisdier

Heeft u een dagje minder tijd voor uw hond, gunt u hem een extra uitje of bent u fysiek even niet in staat om een goede wandeling met uw hond te maken dan biedt de kleinschalige hondenuitlaatservice van ilovedoggies wellicht uitkomst voor u.
Scrol verder voor meer informatie.

En gaat u op vakantie (of kunt u het zelf even niet) dan biedt ilovedoggies voor uw thuisblijvende huisdieren huisdierverzorging aan huis aan. Dit kan zijn voor de verzorging van katten, kippen, vogels, vissen, knaagdieren, reptielen, varkens, geiten, paarden, you name it. De post en de planten kunnen we ook meteen doen of bijvoorbeeld het afval buiten zetten. Kosten: vanaf 10 euro per bezoek.

Team HUS bestaat uit Maria Hofman en Marquerite Noest.
Klik op onze naam voor meer informatie over onszelf.

Werkgebied regio Lage Zwaluwe, Noord-Brabant

Het werkgebied is in principe tot 10 kilometer van Lage Zwaluwe dus ik kom in Blauwe Sluis, Den Hout, Drie Hoefijzers, Drimmelen, Gaete, Helkant, Hoekske, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Langeweg,  Made, Moerdijk, Oud-Drimmelen, Strooiendorp, Terheijden, Wagenberg, Zevenbergschen Hoek en Zevenbergen. Staat uw woonplaats hier niet bij, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Werkwijze

Als u zich wilt aanmelden dan maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking bij u thuis. Als dan aan beide zijden het vertrouwen er is kunnen we direct de sleuteloverdracht regelen. We bespreken uw wensen en de mogelijkheden voor de uitlaat- of verzorgservice zoals wanneer en hoe vaak u wilt dat we langskomen. En als uw hond uitgelaten wordt of dat hij in een groepje mee mag of dat u liever heeft dat hij individueel wordt uitgelaten. 

Hoe ziet een wandeling eruit?
een keuze uit groepsuitlaat- of individuele uitlaatservice

GROEPSUITLAATSERVICE
Of je hond inderdaad mee mag in de groep is uiteindelijk ter beoordeling van ilovedoggies.  Hoog-risico-honden worden overigens altijd individueel uitgelaten.

Een uitlaatgroepje bestaat uit maximaal 5 honden, wat persoonlijke aandacht betekent voor uw geliefde viervoeter en geen lange autoritten. Uw hond wordt bij u thuis opgehaald voor of een wandeling in de buurt van minimaal een half uur. Het wandelen gebeurt dan in principe aangelijnd. Of, afhankelijk van het groepje, is het ook mogelijk dat we ze meenemen naar ons 1.80m hoog omheinde terrein zodat het roedeltje daar minimaal een half uur los kan ravotten.  Na de uitlaatbeurt wordt uw hond weer voldaan thuis gebracht. Uiteraard zorgen we ervoor dat zijn waterbak weer gevuld is en kunnen we hem eten of lekkers geven als u dat wilt.

Kosten: 62,50 euro voor een strippenkaart van 5 uitlaatbeurten (3 maanden geldig). Elke volgende hond op hetzelfde adres kost 10 euro per keer. Heeft u meer dan 3 honden, dan bespreken we een speciaal tarief. In het weekend rekenen we een toeslag van 2,50 euro per uitlaatbeurt.

INDIVIDUELE UITLAATSERVICE

Uw hond wordt bij u thuis opgehaald en bij u in de buurt ongeveer een half uur aangelijnd uitgelaten. Of als het zo uitkomt nemen we hem mee naar ons 1.80m hoog omheinde terrein om daar eens rond te rennen. Na de uitlaatbeurt wordt uw hond weer voldaan thuis gebracht. Uiteraard zorgen we ervoor dat zijn waterbak weer gevuld is en kunnen we hem eten of lekkers geven als u dat wilt.

Kosten: 87,50 euro voor een strippenkaart van 5 uitlaatbeurten (3 maanden geldig). Elke volgende hond op hetzelfde adres kost 10 euro per keer. Heeft u meer dan 3 honden, dan bespreken we een speciaal tarief. In het weekend rekenen we een toeslag van 2,50 euro per uitlaatbeurt. 

de voorwaarden en uitlaattijden

  • de honden worden in de middag opgehaald, ergens tussen 12:00u en 15:00u (tenzij anders besproken);
  • zorg voor een gewone halsband of (bij voorkeur) een tuigje, GEEN slipketting of half-check;
  • de honden houd ik in principe altijd aangelijnd behalve op het omheinde terrein (het hek is 1.80m hoog);
  • zorg ervoor dat uw hond ingeënt is met de noodzakelijk vaccinaties;
  • een kennelhoestenting is aan te raden, overleg dit wel met uw dierenarts en houd er rekening mee dat dit vaccin nooit 100% bescherming biedt;
  • aan uw huissleutel komt een sleutelhanger met de naam van uw hond / huisdier, uiteraard niet uw adres!
  • ik heb een aansprakelijkheidsverzekering maar u dient zelf ook W.A.-verzekerd te zijn want u blijft ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen hond / huisdier;
  • tot 18:00u de dag voor uw uitlaat- of verzorgafspraak kunt u kosteloos annuleren
  • betaling geschiedt vooraf;
  • leg in geval van uitlaatservice een handdoek klaar, want mocht uw makker onder de modder terugkomen… 🙂

Heeft u nog vragen of wilt u kennis maken?

Let op, op het moment nemen we geen nieuwe honden meer aan voor de uitlaatservice. Als u op de wachtlijst wilt, neem dan contact op!

Neem contact op met Maria: mijn telefoonnummer is 06-24364458. Maar zoals u zult begrijpen kan ik als ik aan het werk ben niet altijd opnemen, spreek in dat geval a.u.b. een bericht in dan bel ik u zeker terug. Of stuur een berichtje via WhatsApp of een e-mail naar maria@ilovedoggies.nl.

Hopelijk tot ziens!

Terug naar de home page