Hondenuitlaatservice en huisdierverzorging aan huis

Persoonlijke aandacht voor uw huisdier

Heeft u een dagje minder tijd voor uw hond, gunt u hem een extra uitje of bent u fysiek even niet in staat om een goede wandeling met uw hond te maken dan biedt de kleinschalige hondenuitlaatservice van ilovedoggies wellicht uitkomst voor u.*
(scrol verder voor meer informatie; en lijkt het jou leuk dit werk ook te doen, kijk dan onderaan deze pagina)

En gaat u op vakantie (of kunt u het zelf even niet) dan biedt ilovedoggies voor uw thuisblijvende huisdieren huisdierverzorging aan huis aan. Dit kan zijn voor de verzorging van katten, kippen, vogels, vissen, knaagdieren, reptielen, varkens, geiten, paarden, you name it. De post en de planten kan ik ook meteen doen of bijvoorbeeld het afval buiten zetten. Kosten: vanaf 10 euro per bezoek.

Ook boeken van een ‘hondentaxi‘ is mogelijk: ik breng u met uw viervoeter(s) en/of andere huisdieren naar waar u maar wilt. Het tarief hiervoor is afhankelijk van afstand, duur en moment.

Werkgebied regio Lage Zwaluwe, Noord-Brabant

Mijn werkgebied is in principe tot 10 kilometer van Lage Zwaluwe dus ik kom in Blauwe Sluis, Den Hout, Drie Hoefijzers, Drimmelen, Gaete, Helkant, Hoekske, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Langeweg,  Made, Moerdijk, Oud-Drimmelen, Strooiendorp, Terheijden, Wagenberg, Zevenbergschen Hoek en Zevenbergen. Staat uw woonplaats hier niet bij, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Werkwijze

Als u zich wilt aanmelden dan maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking bij u thuis. Als dan aan beide zijden het vertrouwen er is kunnen we direct de sleuteloverdracht regelen. We bespreken uw wensen en de mogelijkheden voor de uitlaat- of verzorgservice zoals wanneer en hoe vaak u wilt dat ik langs kom. En als uw hond uitgelaten wordt of dat hij in een groepje mee mag of dat u liever heeft dat hij individueel wordt uitgelaten. Incidentele oppasservice tijdens uw vakantie is voor vaste klanten eventueel bespreekbaar (20 euro per dag).

*LET OP momenteel neem ik geen nieuwe klanten meer aan voor de hondenuitlaatservice; wilt u op de wachtlijst, dan hoor ik dat graag.

Hoe ziet een wandeling eruit?
een keuze uit groepsuitlaat- of individuele uitlaatservice

GROEPSUITLAATSERVICE

Een uitlaatgroepje bestaat uit maximaal 5 honden, wat persoonlijke aandacht betekent voor uw geliefde viervoeter en geen lange autoritten. Uw hond wordt bij u thuis opgehaald voor een wandeling in de buurt van minimaal een half uur. Het wandelen gebeurt dan in principe aangelijnd. Afhankelijk van het groepje is het ook mogelijk dat ik ze meeneem naar mijn 1.80m hoog omheinde terrein zodat het roedeltje daar los kan ravotten.  Na de uitlaatbeurt wordt uw hond weer voldaan thuis gebracht. Uiteraard zorg ik ervoor dat zijn waterbak weer gevuld is en kan ik hem eten of lekkers geven als u dat wilt.

Kosten: 50 euro voor een strippenkaart van 5 uitlaatbeurten (3 maanden geldig) of u betaalt 12,50 euro per keer voor een losse uitlaatbeurt. Elke volgende hond op hetzelfde adres kost 10 euro per keer. Heeft u meer dan 3 honden, dan bespreken we een speciaal tarief. In het weekend betaalt u het losse tarief en reken ik een toeslag van 2,50 euro per uitlaatbeurt.

INDIVIDUELE UITLAATSERVICE

Uw hond wordt bij u thuis opgehaald en bij u in de buurt ongeveer een half uur aangelijnd uitgelaten. Of als het zo uitkomt neem ik hem mee naar mijn 1.80m hoog omheinde terrein om daar eens rond te rennen. Na de uitlaatbeurt wordt uw hond weer voldaan thuis gebracht. Uiteraard zorg ik ervoor dat zijn waterbak weer gevuld is en kan ik hem eten of lekkers geven als u dat wilt.

Kosten: 75 euro voor een strippenkaart van 5 uitlaatbeurten (3 maanden geldig) of u betaalt 17,50 euro per keer voor een losse uitlaatbeurt. Elke volgende hond op hetzelfde adres kost 10 euro per keer. Heeft u meer dan 3 honden, dan bespreken we een speciaal tarief. In het weekend betaalt u het losse tarief en reken ik een toeslag van 2,50 euro per uitlaatbeurt. 

de voorwaarden en uitlaattijden

  • de honden worden in de middag uitgelaten (tenzij anders besproken);
  • zorg voor een gewone halsband of (bij voorkeur) een tuigje, GEEN slipketting of half-check;
  • de honden houd ik in principe altijd aangelijnd behalve op het omheinde terrein (het hek is 1.80m hoog);
  • zorg ervoor dat uw hond ingeënt is met de noodzakelijk vaccinaties;
  • daarbij raad ik u een kennelhoestenting aan, overleg dit wel met uw dierenarts en houd er rekening mee dat dit vaccin nooit 100% bescherming biedt;
  • aan uw huissleutel komt een sleutelhanger met de naam van uw hond / huisdier, uiteraard niet uw adres!
  • ik heb een aansprakelijkheidsverzekering maar u dient zelf ook W.A.-verzekerd te zijn want u blijft ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen hond / huisdier;
  • tot 18:00u de dag voor uw uitlaat- of verzorgafspraak kunt u kosteloos annuleren
  • betaling geschiedt vooraf;
  • leg in geval van uitlaatservice een handdoek klaar, want mocht uw schavuit onder de modder terugkomen… 🙂

Heeft u nog vragen of wilt u kennis maken?

Mijn telefoonnummer is 06-24364458. Maar zoals u zult begrijpen kan ik als ik aan het werk ben niet altijd opnemen, spreek in dat geval a.u.b. een bericht in dan bel ik u zeker terug. Of stuur een berichtje via WhatsApp of een e-mail naar maria@ilovedoggies.nl.

Hopelijk tot ziens!

Terug naar de home page


Lijkt het jou ook leuk dit werk (erbij) te gaan doen? Ik zoek iemand als vaste back-up en voor 2 middagen per week – bij voorkeur maandag en donderdag. Uiteraard ben je gek op dieren, met name op honden. Je bent minimaal 25 jaar, assertief en gemakkelijk in de omgang, je hebt ervaring met honden, een aantal middagen per week de tijd, een rijbewijs B en een eigen auto. Als dat zo is, dan hoor ik graag van je!

Naar contactpagina