Doggy Dance

De meeste honden beheersen de kunstjes zitten en liggen al wel, maar waarom je niet eens aan andere kunstjes wagen…?

Doggy Dance, de naam schrikt sommige mensen af maar dat is zo jammer want feitelijk ben je met Doggy Dance spelenderwijs bezig met gehoorzaamheid, je geeft hem extra uitdagingen en zo versterk je jullie band. Je gaat je hond een aantal leuke kunstjes leren, uiteraard op een positieve manier. Deze kunstjes zijn, net als zitten en liggen, natuurlijke bewegingen die we onder commando gaan plaatsen om zo samen te kunnen ‘dansen’. En no worries, er komt (voorlopig nog) geen muziek aan te pas.

Plezier & Samenwerking hond-baas
Het doel van deze lessen is vooral om op een ontspannen manier met je hond bezig te zijn. En het mooie is dat de oefeningen kunnen worden aangepast tot de mogelijkheden en capaciteiten van je hond.

Hier een voorbeeld van een mooie routine (op muziek), maar hier gaat natuurlijk wel meer dan een paar lessen en even oefenen aan vooraf… : Carolyn Scott & Rookie

Lesrooster en kosten
Neem contact met me op voor het actuele lesrooster, we starten in overleg en bij voldoende aanmelding. En privéles kan uiteraard op afspraak.
Doggy Dance wordt ook gegeven als onderdeel van de combi-cursus.

De kosten voor 4 Doggy-Dance-thema-lessen zijn 60 euro. Een les duurt 45 minuten. Omdat ik in ‘dans’groepjes van 6 cursisten werk, kan iedereen op zijn eigen niveau ‘dansen’.
Het kan ook privé: 1 les voor 39 euro of 3 lessen voor 105 euro. Een privéles duurt 30 minuten.

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden?
Mijn telefoonnummer is 06-24364458. Maar zoals u zult begrijpen kan ik als ik aan het werk ben niet altijd opnemen, spreek in dat geval a.u.b. een bericht in dan bel ik u zeker terug. Of stuur een berichtje via WhatsApp of een e-mail naar maria@ilovedoggies.nl.

Terug naar Cursusaanbod