Contact

Contact met Maria Hofman van hondenschool ilovedoggies
Ook voor hondenuitlaatservice of huisdierverzorging aan huis

Waar en wanneer?

De hondentraining wordt gegeven in
Lage Zwaluwe (neem contact op voor de exacte locatie). In geval van een privéles kan ik ook naar u toe komen. 
Het actuele lesrooster kunt u vinden bij de betreffende cursus via Cursusaanbod. Heeft u een (andere) voorkeur dan de opgegeven tijden, dan is dat altijd bespreekbaar.

Het werkgebied voor de hondenuitlaatservice en huisdierverzorging aan huis is in principe tot 10 kilometer van Lage Zwaluwe. Woont u verder dan dat, vraag dan naar de mogelijkheden. De service en verzorging kan op elke dag van de week ingepland worden. Let op, op het moment nemen we nog maar beperkt nieuwe klanten aan voor de uitlaat- en verzorgservice, informeer even naar de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen, wilt u kennis maken of een les plannen?

Mijn telefoonnummer is
06-24364458. Maar zoals u zult begrijpen kan ik als ik aan het werk ben niet altijd opnemen, spreek in dat geval a.u.b. een bericht in dan bel ik u zeker terug. Of stuur een berichtje via WhatsApp of een e-mail naar maria@ilovedoggies.nl.

Hopelijk tot ziens!


Cursus en Corona: de lessen kunnen ‘gewoon’ doorgaan, maar natuurlijk houden we ons wel aan de maatregelen van het RIVM.

  • Tijdens de lessen houden we onderling minimaal die 1,5 meter afstand, schudden uiteraard geen handen en vermijden sowieso elk direct contact;
  • Blijf thuis bij klachten (van jezelf of een huisgenoot) als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts;
  • Kom pas uit je auto als de cursisten van de vorige les vertrokken zijn;
  • Wil je ‘kijkers’ meenemen naar de les, overleg dit dan even van tevoren.

Terug naar de home page