Contact

Contact met Maria Hofman van hondenschool ilovedoggies
Ook voor hondenuitlaatservice of huisdierverzorging aan huis

Waar en wanneer?

De hondentraining wordt gegeven in
Lage Zwaluwe (neem contact op voor de exacte locatie). In geval van een privéles kan ik ook naar u toe komen. 
Het actuele lesrooster kunt u vinden bij de betreffende cursus via Cursusaanbod. Heeft u een (andere) voorkeur dan de opgegeven tijden, dan is dat altijd bespreekbaar.

Het werkgebied voor de hondenuitlaatservice en huisdierverzorging aan huis is in principe tot 10 kilometer van Lage Zwaluwe. Woont u verder dan dat, vraag dan naar de mogelijkheden. De service en verzorging kan op elke dag van de week ingepland worden. Let op, op het moment nemen we geen nieuwe honden meer aan voor de hondenuitlaatservice. Als u op de wachtlijst wilt, neem dan contact op!

Heeft u nog vragen, wilt u kennis maken of een les plannen?

Mijn telefoonnummer is
06-24364458. Maar zoals u zult begrijpen kan ik als ik aan het werk ben niet altijd opnemen, spreek in dat geval a.u.b. een bericht in dan bel ik u zeker terug. Of stuur een berichtje via WhatsApp of een e-mail naar maria@ilovedoggies.nl.

Hopelijk tot ziens!


Cursus en Corona: de lessen kunnen ‘gewoon’ doorgaan, maar uiteraard houden we ons aan de maatregelen van het RIVM die nu tot 1 juni gelden.

  • Groepsvorming van meer dan 3 personen is niet toegestaan, dus daarom geef ik nog maar maximaal aan 2 cursisten tegelijk les (een groepsles is nu 30 minuten);
  • Kom alleen met je hond naar de les, dus niet meer samen of met je gezin;
  • Blijf wel thuis bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts;
  • Tijdens de lessen houden we onderling minimaal die 1,5 meter afstand, schudden uiteraard geen handen en vermijden sowieso elk direct contact;
  • Het koffiemomentje na de les komt helaas te vervallen;
  • Ook belangrijk: zover nu bekend kunnen honden (en andere gezelschapsdieren) niet ziek worden van het nieuwe coranavirus of dit virus verspreiden naar mensen.

Terug naar de home page