Combi-cursus

In de Combi-cursus staan plezier en ontspanning voorop waarmee je de relatie met je hond op een leuke manier versterkt. Je werkt samen en zorgt er voor dat hij lekker zijn energie kwijt kan. En spelenderwijs verbeter je stiekem ook zijn gehoorzaamheid. Er komen oefeningen voorbij uit de verschillende hondensporten.

COMBI-CURSUS plezier & relatie hond-baas
just for fun 

De inhoud van de cursus staat niet helemaal vast want deze wordt aangepast aan de honden en bazen die meedoen. Er wordt rekening gehouden met hun (on)mogelijkheden, niveau en wensen. Wat wel vast staat is dat er oefeningen uit de verschillende takken van sport voorbij komen. Dus ook leuk voor als u niet kunt kiezen.. U kunt denken aan oefeningen uit de Behendigheid, Doggy Dance (freestyle), Apporteren, Treibball, Obedience, Flyball, Hersenwerk, Nadac Hoopers of Speuren.

  • gezonde balans tussen inspanning en ontspanning
  • versterking van de relatie met je hond
  • vergroten van zijn zelfvertrouwen
  • verbeteren van de motoriek
  • ‘ruiken’ aan de diverse hondensporten
  • actief en afwisselend
  • just for fun!

Kosten & Lesrooster
De Combi-lessen zijn zaterdags om 11:00u (of een uurtje later) en ook dinsdags om 20:00u. Een les duurt 45 minuten. Een losse les kost 17,50 euro maar als je een strippenkaart van 6 lessen koopt voor 87,50 euro, dan is daarmee de 6e les gratis (je kaart is 3 maanden geldig).

Als je nog niet eerder bij ons getraind hebt, start je eerst met een privé introductieles van 30 minuten voor 39,50 euro.

Voor optimaal plezier is wel al een bepaalde basis in de gehoorzaamheid nodig. En omdat er per les maar maximaal 6 honden meedoen is het ontspanning op maat. Deelname gaat op volgorde van aanmelding, waarbij deelnemers met een strippenkaart voor gaan.

Om rekening mee te houden:
– 1x in de maand is er een aparte  balans & coördinatieles: eerstvolgende: zaterdag 13 mei: 10:00u
– er is dit jaar geen les op: zaterdag 8 april (paasweekend), 29 april t/m 6 mei (mei vakantie), zaterdag 20 mei (hemelvaartsweekend), zaterdag 27 mei (pinksterweekend), 14 t/m 22 oktober (herfstvakantie), 23 december t/m 7 januari (kerstvakantie)

————————————————————————————————————–
Extra: combi MINI voor de kleine rassen
Uiteraard zijn alle rassen welkom in de fun klas, maar misschien vind jij of je hondje het te spannend tussen ‘grote honden’ of je vindt het gewoon leuk aan te sluiten bij een team van ‘formaat’…. dan kan je je aanmelden voor de Combi MINI. Dat is de combi-cursus, maar dan speciaal voor kleinere rassen als de Chihuahua, Dwergpinscher, Pomeriaan, Dwergteckel enzovoorts of kruisingen daarvan. Een nieuwe MINI reeks start in overleg en bij voldoende aanmelding.
————————————————————————————————————–

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden?
Mijn telefoonnummer is 06-24364458. Maar zoals u zult begrijpen kan ik als ik aan het werk ben niet altijd opnemen, spreek in dat geval a.u.b. een bericht in dan bel ik u zeker terug. Of stuur een berichtje via WhatsApp of een e-mail naar maria@ilovedoggies.nl.

Terug naar Cursusaanbod