Combi-cursus

In de Combi-cursus staan plezier en ontspanning voorop waarmee je de relatie met je hond op een leuke manier versterkt. Je werkt samen en zorgt er voor dat hij lekker zijn energie kwijt kan. En spelenderwijs verbeter je stiekem ook zijn gehoorzaamheid. Er komen oefeningen voorbij uit de verschillende hondensporten.

COMBI-CURSUS plezier & relatie hond-baas
just for fun 

De inhoud van de cursus staat niet helemaal vast want deze wordt aangepast aan de honden en bazen die meedoen. Er wordt rekening gehouden met hun (on)mogelijkheden, niveau en wensen. Wat wel vast staat is dat er oefeningen uit de verschillende takken van sport voorbij komen. Dus ook leuk voor als u niet kunt kiezen.. U kunt denken aan oefeningen uit de Behendigheid, Doggy Dance (freestyle), Apporteren, Treibball, Obedience, Flyball, Hersenwerk, Nadac Hoopers of Speuren.

  • gezonde balans tussen inspanning en ontspanning
  • versterking van de relatie met je hond
  • vergroten van zijn zelfvertrouwen
  • verbeteren van de motoriek
  • ‘ruiken’ aan de diverse hondensporten
  • actief en afwisselend
  • just for fun!

Kosten: 90 euro voor 6 lessen van 45 minuten. Omdat er maar maximaal 6 honden meedoen is het ontspanning op maat. Voor optimaal plezier is wel al een bepaalde basis in de gehoorzaamheid nodig. Als u nog niet eerder bij ilovedoggies heeft getraind komt daar een (privé) intake les van 30 minuten bij van 35 euro.

Lesrooster
Neem contact met me op voor het actuele lesrooster
, we starten in overleg en bij voldoende aanmelding.

Cursus en Corona: natuurlijk houden we ons aan de maatregelen van het RIVM. Klik hier voor de maatregelen.

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden?
Mijn telefoonnummer is 06-24364458. Maar zoals u zult begrijpen kan ik als ik aan het werk ben niet altijd opnemen, spreek in dat geval a.u.b. een bericht in dan bel ik u zeker terug. Of stuur een berichtje via WhatsApp of een e-mail naar maria@ilovedoggies.nl.

Terug naar Cursusaanbod