Balans en coördinatie

In het dagelijks leven heeft je hond eigenlijk altijd een bepaalde behendigheid nodig, zoals bij het opstaan uit zijn mand, bij het omdraaien als hij moet komen, bij het uitvoeren van gehoorzaamheidsoefeningen, bij dat ‘enge’ bruggetje oversteken tijdens de wandeling, gewoon bij lopen en rennen, enzovoort. Dit vraagt allemaal meer van zijn motorische vaardigheden dan we in eerste instantie denken…

In balans zelfbewustzijn & plezier

In de balans- en coördinatie lessen gaat het erom dat je hond zich meer bewust gaat worden van zijn eigen lijf en meer concentratie en zelfvertrouwen opbouwt. Vooral jonge honden gebruiken bijvoorbeeld nog niet goed hun achterpoten en oudere honden hebben zo hun eigen (on)mogelijkheden waardoor de oefeningen uitdagend kunnen zijn. En omdat we in kleine groepjes trainen kunnen we de inhoud van de les helemaal aanpassen aan de honden en bazen die meedoen. En zo zijn de lessen leuk en goed voor alle honden, jong en oud!

Waar het om gaat:

  • Balanceren en doseren;
  • Zelfbewustzijn en zelfvertrouwen vergroten;
  • Grenzen verleggen en motoriek beter beheersen;
  • Lenigheid en spierkracht ontwikkelen;
  • Meer focus en concentratie opbouwen;
  • En ‘last but not least’:
    versterking van de relatie met je hond en samen PLEZIER maken!

scroll door voor kosten en lesrooster

Kosten en lesrooster
De eerstvolgende balans- en coördinatielessen:
zaterdag 11 februari 12:00u
zondag 12 maart 10:00u
De les duurt 45 minuten en kost 17,50 euro. Er zitten maximaal 6 deelnemers in een groepje.

Als je nooit eerder bij ons getraind hebt, start je privé. Deze les is op afspraak, duurt 30 minuten en kost 39,50 euro. Of als je sowieso privé les wil kan dat natuurlijk ook.

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden?
Mijn telefoonnummer is 06-24364458. Maar zoals u zult begrijpen kan ik als ik aan het werk ben niet altijd opnemen, spreek in dat geval a.u.b. een bericht in dan bel ik u zeker terug. Of stuur een berichtje via WhatsApp of een e-mail naar maria@ilovedoggies.nl.

Hopelijk tot ziens!

Terug naar Cursusaanbod